Tips & Tricks
Alle prijzen zijn exclusief btw 21% Algemene voorwaarden Privacy Policy © 2017 JVL Webhosting
Contactgegevens JVL Webhosting Bremt 18 1730 Asse België 02 582 75 15 0493 303 719 info@mijn-website-maken.be Btw: BE0838385747

Keyword Density

Om uw website goed vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google moet u teksten schrijven waar trefwoorden (of trefwoordcombinaties) in voorkomen. De verhouding tussen het aantal trefwoorden en het totaal aantal woorden in de tekst is de Keyword Density. Deze wordt weergegeven in %. Een klein voorbeeld: stel dat uw tekst uit 100 woorden bestaat en u gebruikt 3 trefwoorden, dan heb u voor die bepaalde pagina een keyword density van 3%. De ideale keyword density ligt tussen 2 en 4%. Plaats de trefwoorden vooral in het begin van de tekst. Gebruik ook titels en ondertitels (H1, H2 en H3) om trefwoorden in te plaatsen, in de WebBuilder kunt u in het tekstelement eenvoudig een H1, H2 of H3 aanmaken. Het lijkt eenvoudig maar dat is het niet, de bedoeling is dat de tekst zo natuurlijk mogelijk overkomt. Vergeet niet dat u in de eerste plaats voor de lezer schrijft. De tekst moet aanzetten tot lezen maar toch optimaal afgestemd zijn op zoekmachines zoals Google. En denk er aan, overschrijd de grens van 4% niet, anders kan Google uw website beschouwen als spam en wordt u geweerd uit de zoekresultaten. De beste Keyword Density tool kan je vinden op tools.seobook.com/general/keyword- density/. Vul in het tekstvak de url van uw website in. Het vakje “Include Meta tag Keywords” mag u uitvinken. Klik hierna op “Submit”.
Op de volgende pagina die verschijnt, kan u zien hoeveel uw Keyword Density bedraagt voor een trefwoord of een combinatie van meerdere trefwoorden (tot 3).
WEBHOSTING MADE EASY website hoger in Google
Artikels
Als u uw website maakt met onze Website Builder is de werkwijze van een favicon heel eenvoudig. Lees meer
www.abc POP3 IMAP
WEBHOSTING MADE EASY
Bel ons:   02 582 75 15 - 0493 303 719