Tips & Tricks
Alle prijzen zijn exclusief btw 21% Algemene voorwaarden Privacy Policy © 2017 JVL Webhosting
Contactgegevens JVL Webhosting Bremt 18 1730 Asse België 02 582 75 15 0493 303 719 info@mijn-website-maken.be Btw: BE0838385747

Een favicon aanmaken

Een favicon is een icoon dat zichtbaar is in de bovenbalk van de browser. Dit favicon zorgt ervoor dat uw website gemakkelijker te herkennen is. In de onderstaande afbeelding ziet u het logo van JVL in Google Chrome.
In onze WebBuilder is de werkwijze van een favicon heel eenvoudig. Klik rechtsboven op ket kamwieltje en klik vervolgens op “Favicon”. Selecteer een afbeelding (uw logo) en klik op “Toepassen”. Maakt u op een andere manier uw website (dus niet met onze WebBuilder), dan kunt u eventueel zelf uw favicon maken in bv Photoshop, maar het is veel handiger dit te doen met een online-favicon-generator. Ga hiervoor naar http://tools.dynamicdrive.com/favicon/. Klik op “Bestand kiezen”, kies  uw afbeelding (logo) en klik op “Create Icon”. Klik nu op “Dowload Favicon” en upload dit bestand via FTP naar de rootmap (public_html) van de server. Tenslotte voegt u onderstaande html-code toe aan het headgedeelte van alle pagina’s van uw website: Als het favicon niet direct zichtbaar is, ledigt u het cachegeheugen van uw browser en herstart deze.
<link rel="shortcut icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon" />
WEBHOSTING MADE EASY website hoger in Google
Artikels
Als u uw website maakt met onze Website Builder is de werkwijze van een favicon heel eenvoudig. Lees meer
www.abc POP3 IMAP
WEBHOSTING MADE EASY
Bel ons:   02 582 75 15 - 0493 303 719