Domeinnaam kopen

Altijd de laagste prijs

Registreer je eigen domeinnaam aan een vaste lage prijs

 Met gratis e-mailadres en mailbox
Uitstekende gratis supportdienst
Heel vlugge registratie


www.

Je domeinnaam kopen aan een lage vaste prijs


Je kan bij ons ook heel voordelig je domeinnaam kopen zonder webhosting.
Wij hanteren vaste prijzen, laat je niet vangen aan firma’s die je een éénmalige korting geven en waar je de volgende jaren een veelvoud van de prijs moet betalen.
Bij elke domeinnaam krijg je een gratis mailbox en kan je een e-mailadres aanmaken!


Gratis diensten bij de registratie van je domeinnaam

Gratis controlepaneel

Met het heel gebruiksvriendelijk controlepaneel beheer je alle instellingen van je domeinnaam.

Gratis mailbox

Bij elke domeinnaam die je laat registreren krijg je een mailbox met een gratis e-mailadres.

Gratis support

Als je er even niet aan uitkomt, kan je steeds onze helpdesk contacteren, wij helpen je graag!

Gratis DNS aanpassingen

Wij doen gratis voor jou alle DNS aanpassingen van je domeinnaam. 

Gratis domein-forward

Je kan gratis je domeinnaam laten doorverwijzen naar je bestaande website.

500 extensies

Je kan maar liefst 500 domeinextensies registreren en dit aan de laagste prijs.

Domein kopen - prijzen

ExtensiePrijsExtensiePrijs
.be14 €/jaar.org19 €/jaar
.eu14 €/jaar.net19 €/jaar
.nl14 €/jaar.biz21 €/jaar
.com18 €/jaar .info21 €/jaar

Domeinnaam registreren? Enkele tips!

✔ Het minimum aantal karakters voor een domeinnaam is 3, het maximum karakters is 63.

✔ Je kan ook een koppelteken (-) in je domeinnaam gebruiken.

✔ Gebruik geen komma’s, punten, spaties en vreemde symbolen zoals é, è, a, &, enz in je domeinnaam.

✔ Vermijd een te lange domeinnaam, een korte domeinnaam is veel gemakkelijker te onthouden.

✔ Is je domeinnaam niet meer beschikbaar? Neem dan een andere extensie zoals com, eu, net, enz.

✔ Met een trefwoord in uw domeinnaam gaat je website veel hoger ranken in Google.

✔ Meer tips over de keuze van een domeinnaam vindt je hier.

Domeinnaam kopen - Meest gestelde vragen

Een domeinnaam kopen? We geven hier wat eigenschappen van een goede domeinnaam. Deze moet kort en gemakkelijk te onthouden zijn. Bij een lange domeinnaam is de kans veel groter dat er fouten gemaakt worden en de bezoekers niet op uw website belanden.
Een goede domeinnaam is gemakkelijk te spellen, dus vermijd moeilijke woorden in de domeinnaam. Gebruik ook nooit vreemde tekens zoals é, è, ç, enz... 
Het is ook belangrijk dat je een unieke domeinnaam koopt. Als er al een andere website is met een vergelijkbare domeinnaam, zal dat verwarring geven. Dus, let op dat je domeinnaam niet te veel lijkt op die van een ander bedrijf of vereniging.
Als je domeinnaam niet meer vrij is, kan je overwegen om een koppelteken te gebruiken. Dus als bv bakkerijjanssens.be nier meer vrij is, registreer dan bakkerij-janssens.be. Trouwens, het koppelteken is het enige toegelaten leesteken in een domeinnaam, punten, komma's, uitroeptekens, vraagtekens, aanhalingstekens, enz. zijn niet toegelaten in een domeinnaam.
Je kan ook overwegen om een trefwoord in je domeinnaam te plaatsen. Zoekmachines (zoals bv Google) gebruiken in de eerste plaats je domeinnaam om te begrijpen waarover je website gaat en zo het zoekwoordresultaat te bepalen. Daarom kan het essentieel zijn om een trefwoord op te nemen in je domeinnaam. Een voorbeeld: fietsenhandel-verlinden.be gaat veel beter scoren in de zoekresultaten van Google dan verlinden.be.

Als het de bedoeling is om je website in België of Vlaanderen goed vindbaar te laten zijn in de zoekresultaten van Google is een domeinnaam met de extensie be de beste optie. Als de be-extensie niet meer vrij is, kan je een domeinnaam kopen met extensie eu of com te nemen.
In de onderstaande lijst vatten we de meest gebruikte extensies met hun specifieke eigenschappen samen.

.be
.be is de meest populaire extensie voor Belgische domeinnamen. Het is een korte en herkenbare extensie die aangeeft dat een website afkomstig is uit België. Als u een Belgisch bedrijf heeft, is deze extensie ideaal voor uw domeinnaam. De meeste Belgische websites hebben deze extensie, omdat het een vertrouwde optie is.
.eu
.eu is een populaire extensie die specifiek is voor de Europese Unie. Bedrijven en websites die gericht zijn op Europa, kunnen hun domeinnaam voorzien van deze extensie. Deze extensie is een goede optie als uw bedrijf een internationale klantenkring heeft.
.com
.com is een veelgebruikte extensie die wereldwijd wordt gebruikt door bedrijven en websites. Het is een generieke extensie, wat betekent dat het niet specifiek is voor een land of regio. Als uw bedrijf een internationale klantenkring heeft, is deze extensie wellicht de beste optie. 
.net
.net is ook een generieke extensie die wordt gebruikt door bedrijven en websites wereldwijd. Hoewel het een populaire extensie is, wordt het niet zo vaak gebruikt als .com. Het is echter een goede optie als uw domeinnaam al bezet is met de .com-extensie.
.org
.org is een generieke extensie die vooral wordt gebruikt door non-profitorganisaties, stichtingen en websites met informatie. Als uw bedrijf een non-profitorganisatie is, is deze extensie de beste optie.
.info
.info is een generieke extensie die wordt gebruikt voor informatieve websites. Als uw bedrijf een informatieve website heeft, is deze extensie wellicht de beste optie.
.biz
.biz is een generieke extensie die wordt gebruikt voor bedrijfswebsites. Als uw bedrijf een website heeft, is deze extensie een goede optie. 

Het is zeker een goed idee om verschillende domeinnamen te registreren voor je website. Als je bv een be-domeinnaam registreert, kan je overwegen om de .eu, -com, -nl, enz ook te registreren. 
Een andere reden om meerdere domeinnamen te registreren, is het voorkomen van spelfouten bij het intypen van de domeinnaam door potentiële bezoekers van je website. Zo kan je de domeinnamen laten registreren die verkeerd gespeld zijn en  laten doorverwijzen naar de correcte domeinnaam.

Bij bijna alle registrars waar je een domeinnaam kan laten registreren, betaal je de volgende jaren een veelvoud van de prijs bij registratie. Bij ons is dit niet het geval, je betaalt bv voor een .be-domeinnaam 14 € bij de registratie, dan is de prijs voor de volgende jaren ook 14 €. Bij ons geen addertjes onder het gras, daar doen wij niet aan mee!

Domeinnaam verhuizen


Bij veel registrars betaal je te veel voor je domeinnaam, sommige vragen zelfs tot 40 € per jaar voor een
be-domeinnaam, bij ons betaal je slechts een fractie van deze prijs! Wij verhuizen je domeinnaam aan de prijs van een registratie.
De werkwijze voor de verhuis van een domeinnaam vind je hier.
Je kan ook 500 andere domein-extensies registreren of verhuizen, contacteer ons voor meer info.

Wat onze klanten zeggen

We hadden zondagmiddag onze domeinnaam besteld en tot onze grote verbazing was deze 10 minuten later geregistreerd en kregen we de gegevens. Super, en dit zelfs om 22u00 in het weekend!
Sven Vandersteen

Ik had een gratis website gemaakt via Wix.com, probleem is dat je daar een rare domeinnaam krijgt. Dus we hebben een domeinnaam besteld en deze gekoppeld aan onze website. Ondertussen zijn we overgestapt en een website gemaakt met de WebBuilder, veel gemakkelijker!

Eric Godaert

Het leuke is dat je bij de registratie van een domeinnaam een mailbox krijgt. Ik wist totaal niet hoe je een e-mailadres aanmaakt, dus even mailen en een kwartiertje later was alles in orde. Ik heb nu een professioneel e-mailadres voor slechts 14 euro/jaar. Heel tevreden!
Johan De Meuter
Ondertussen hebben wij verschillende domeinnamen geregistreerd via jullie en dit aan een lage prijs.
Melissa De Vuyst
Bij de vorige firma betaalde ik meer dan 40 € per jaar voor mijn domeinnaam. Dus heb ik besloten om mijn domeinnaam te verhuizen, nu betaal ik een fractie van de prijs!
Jelle Verlinden