Installatron

installatronJVL levert Installatron gratis bij aankoop van een webhostingpakket. Maar wat is Installatron en wat is de functie? Installatron is een Multi-platform installatie software die u de mogelijkheid biedt om diverse software te installeren en dit op een heel eenvoudige manier met enkele muisklikken. U wilt bv een WordPress installeren? Geen probleem, via installatron is de klus vlug geklaard, dus geen gedoe meer met bestanden te uploaden via FTP. Ook een Joomla of een Drupal behoren tot de mogelijkheden.

E-commerce platforms ziiten ook in het pakket, zo is het dus niet meer moeilijk om een webshop op te starten zoals osCommerce, OpenX, Magento, enz…

Wat ook interessant is aan Installatron is dat u heel eenvoudig community apps of forum-software kunt draaien op uw webhostingpakket.

U logt heel gemakkelijk in op Installatron via uw controlepaneel DirectAdmin, kies de software, vul de gegevens in en klik op Install. De MySql-databases hoeft u niet aan te maken, dit wordt door Installatron gedaan. Uw geïnstalleerde software wordt ook automatisch voorzien van regelmatige updates.

 

Installatron bereik je door in te loggen op Directadmin, kik daarna op “Installatron“.

 

website maken