Eigenschappen van een goede webhosting

Eigenschappen van goede webhosting

In dit artikel sommen we even op waar u moet op letten bij aanschaf van een webhostingpakket.

1. Snelheid & Betrouwbaarheid

Snelheid en betrouwbaarheid zijn het belangrijkst bij het kiezen van een webhosting. Het belangrijkste is de betrouwbaarheid van een webhosting, niemand wil een website die heel traag laadt, dus zorg ervoor dat uw website heel snel is en vermijd zo het verliezen van potentiƫle klanten. Een goede webhosting heeft bijna geen downtime, zoek een host die meerdere gebruikers kan ondersteunen op hetzelfde moment en zorg ervoor dat het een stabiele en snelle snelheid heeft. Zorg ervoor dat uw webhosting 99,99% uptime heeft.

2. Technische specificaties

1. Schijfruimte
Dit is een van de belangrijkste punten voor een webmaster. Een webhostingpakket moet genoeg webruimte bieden (pagina’s, documenten, inhoud, afbeeldingen, enz.). Ook als u van plan bent om veel muziekbestanden of video’s toe te voegen, zult u moeten zorgen dat u de maximale hoeveelheid opslagruimte beschikbaar heeft. Veel hostingproviders bieden momenteel onbeperkte schijfruimte, zelfs voor het kleinste pakket.

2. Bandbreedte
De hoeveelheid bandbreedte die nodig is, wordt meestal bepaald door het verkeer naar een website. Er zijn honderden horrorverhalen over websites die crashen of down gaan als gevolg van een onverwachte verkeerstoename. Dus let op op dat de bandbreedte hoog genoeg is.

3. Klantenondersteuning
Support is heel belangrijk bij het zoeken naar een webhosting bedrijf. Neem een bedrijf dat verschillende Ć¹manieren van support geeft,wij zijn zowel telefonisch als via mail te bereiken en dit elke dag, ook in het weekend.

4. Gebruikersvriendelijkheid
Een goede webhostingfirma biedt een gebruiksvriendelijke interface en controlepaneel aan. Zowel Cpanel als DirectAdmin zijn gebruiksvriendelijk.

5. Feature-Packed en redelijke prijzen
Men moet nooit dit te vermijden. Een goede webhost moet rekening houden met het feit dat verschillende bedrijven verschillende functies voor hun sites nodig hebben. Ze moeten in staat zijn om individuele voorkeuren van hun klanten tegemoet te komen en upgrades aan te bieden wanneer de behoeften zich voordoen. Volgens mij, Een andere belangrijke factor is Redelijke prijsstelling, moet het must zijn, omdat mensen zullen nooit investeren in die bedrijven die hoge prijzen en upgrades aan te bieden.

5. Betaalbare prijzen
Een goede webhostingfirma moet in staat zijn om individuele voorkeuren van hun klanten tegemoet te komen en upgrades aan te bieden wanneer de behoeften zich voordoen en dit aan een redelijke en betaalbare prijs.