De beste WordPress plugins voor 2022

De krachtige functies en kenmerken van WordPress hebben het tot het meest populaire website platform op de markt gemaakt. Een veelvoud aan WordPress thema’s heeft alleen maar bijgedragen aan deze populariteit. De meer dan 42.000 nuttige WordPress plugins hebben de populariteit onder webdesigners en hun klanten nog verder vergroot. Ondanks een overvloed aan beschikbare coole plugins voor WordPress, zal kennis van een paar normaal gesproken voldoende zijn. Vooral wanneer ze behoren tot de beste in hun respectievelijke categorieën, zoals de WordPress plugin lijst die we hieronder hebben samengesteld.

Voor degenen die net beginnen in de webdesign sector, een plugin is gewoon een stukje software dat is ontworpen om de prestaties te verbeteren of de mogelijkheden van een website uit te breiden. Deze plugins worden gebruikt op website-bouwplatforms zoals het populaire CMS (content management systeem) bekend als WordPress.

Wanneer u een website ontwerpt en deze doet bijna alles wat u wilt, maar mist een belangrijk stuk functionaliteit of zou kunnen profiteren van een andere verbetering, zal een plugin vaak het probleem oplossen.

Amelia

De Amelia WordPress plugin kan worden gebruikt om de boekingsoperatie volledig te automatiseren door klanten te helpen bij het selecteren van de juiste dienst, op de juiste locatie en het gewenste tijdstip, en zelfs met de juiste medewerker of het evenement te boeken.

Een geautomatiseerd systeem als dit is vooral handig voor service-georiënteerde bedrijven, zoals schoonheidssalons, gezondheids-en fitnesscentra, opleidingscentra, en vele anderen die afhankelijk zijn van het boeken van afspraken of evenementen.

Met Amelia’s systeem –

kunnen klanten 24/7 online afspraken maken, wijzigen of annuleren.
Er is geen limiet aan het aantal afspraken dat kan worden verwerkt, noch aan het aantal klanten dat kan worden bediend
Meerdere locaties kunnen worden bediend vanaf een enkel platform of website
Cliënten kunnen automatisch herinneringen ontvangen voor afspraken, nieuws over komende evenementen, of verschuldigde betalingen, en kunnen hun betalingen online doen
Reserveringsformulieren kunnen worden aangepast aan het merk van een bedrijf
Amelia is eenvoudig te installeren, te configureren en te gebruiken.

wpDataTables

De wpDataTables plugin kan profiteren iedereen, van individuen tot corporate teams en heeft meer dan 50.000 gebruikers tot nu toe. wpDataTables ‘meest opmerkelijke vermogen kan zijn vermogen om miljoenen rijen van complexe gegevens te beheren om tabellen in een verbazingwekkend korte tijd.

De mogelijkheden van wpDataTables omvatten:
de mogelijkheid om gegevens van verschillende bronnen en in verschillende formaten te aanvaarden en ermee te werken
de mogelijkheid om handmatig tabellen te maken, en van spreadsheets, databases, en real-time data
het gebruik van tabelgegevens om grafieken te construeren
het maken van tabellen en grafieken die interactief, responsief en aan de voorkant bewerkbaar zijn
de mogelijkheid om belangrijke gegevens te markeren, en het gebruik wpDataTable’s voorwaardelijke opmaak functie om kleurcodes tabellen of grafieken
wpDataTables is goed gedocumenteerd en is gemakkelijk voor beginners om mee te werken. Het is vooral nuttig voor degenen die werken met grote hoeveelheden complexe gegevens.

LayerSlider

LayerSlider is een juweeltje van een plugin, die met elke update helderder lijkt te worden. In de afgelopen tien jaar is het veranderd van een premium slider plugin naar een plugin die is uitgegroeid tot een uitgebreide multi-purpose animatie, content creatie, en web design tool.

De recente release van LayerSlider 7, de grootste update tot nu toe, bevat een volledig opnieuw ontworpen projecteditor die –

zo geavanceerd is dat het aanvoelt als een professionele desktop applicatie
modern en uiterst gebruiksvriendelijk is
gebruikers de kracht geeft om praktisch alles te ontwerpen
Andere populaire functies zijn :

de mogelijkheid om popups te maken met uitgebreide animatiemogelijkheden
een selectie van professioneel ontworpen sjablonen, waaronder sliders, afbeeldingsgalerijen, landingspagina’s en meer.

Essential Grid

De ontwikkelaars van Slider Revolution creëerden deze indrukwekkende WordPress galerij plugin die een behoefte vult om inhoud van een verscheidenheid van bronnen te accepteren voor uiteindelijke weergave.

Essential Grid kan inhoud van een webpagina of post tot een social media site accepteren
Inhoud kan worden weergegeven op een manier van verschillende manieren, met inbegrip van boxed, volledige breedte, en full-screen lay-outs met instelbare rijen, kolommen, en spacings.

TheDock

Thema’s maken is normaal gesproken een arbeidsintensieve bezigheid, maar TheDock maakt het maken van een thema een leuke en makkelijke activiteit.

TheDock kan worden gebruikt door individuen en het ondersteunt volledig samenwerkende thema-bouwende teams
TheDock-thema’s zijn snel, responsief, schaalbaar, veilig en eenvoudig te beheren en onderhouden
Gegenereerde themabestanden zijn altijd voorzien van schone en begrijpelijke code. en TheDock vereist geen gebruik van shortcodes.

Slider Revolution

De Slider Revolution plugin zou op uw verlanglijstje moeten staan als u op zoek bent naar een manier om uw webontwerpen een beetje, of veel, extra oomph te geven.

Met Slider Revolution, kunt u elk webontwerp laten lijken alsof het zeer kostbaar is geweest om te maken
Slider Revolutions ’25 + addons en opvallende WebGL animaties kunt u een willekeurig aantal visueel-grabbing functies op te nemen in uw ontwerpen.

Tablesome

Tablesome is een geavanceerde WordPress data tabel plugin die u kunt gebruiken om een verscheidenheid van verschillende soorten tabellen, waaronder zeer grote tabellen te maken.

Tablesome’s geavanceerde datum filters komen met datum bereik filters & relatieve filters – Vandaag, Morgen, Gisteren, enz,
Andere functies zijn meerdere responsieve tabel weergave opties, slepen en neerzetten van rijen, en integratie met STMP diensten, Google Sheets, en andere externe bronnen
Tablesome kan formuliergegevens opslaan in tabellen, zodat je het kunt gebruiken als een Contact Form 7 Database (CFDB) addon.

Wordlift

WordLift’s AI-aangedreven SEO tool doet het meeste van uw SEO werk voor u.
WordLift bouwt aan de autoriteit en betrouwbaarheid van uw site door –

het automatisch omzetten van ongestructureerde inhoud in gestructureerde gegevens die zoekmachines kunnen begrijpen
het verhogen van interne links om Google te helpen de relevantie van de pagina’s van uw site en hun relatie te begrijpen
slimme widgets voor inhoudsaanbevelingen te gebruiken om sitebezoekers betrokken te houden
WordLift bouwt een kennis grafiek die u kunt gebruiken met API’s om uw eigen AI te bouwen.

Heroïsche Inbox

Heroic Inbox maakt het mogelijk voor uw bedrijf om al zijn e-mails te beheren vanaf één platform en vanaf de eigen website.

Relevante klantgegevens kunnen worden weergegeven op een zijbalk naast een bedrijf/klant dialoog
Zoveel inboxen als u nodig heeft om een efficiënt te beheren vanaf één plek
De Heroic Inbox plugin houdt de belangrijkste statistieken van uw bedrijf bij om u te helpen begrijpen hoe uw afdelingen en hun teams presteren.